Roșcatele, fie că sunt naturale sau vopsite, sunt făcute să iasă în evidență. Pentru că doar 3% din populația globului se naște cu părul de această culoare, femeile roșcate au un aer exotic și misterios, imposibil de ignorat.

Avantajul este acela că nu trebuie să depună eforturi prea mari pentru a fi remarcate. Dezavantajul este acela de a fi mereu în centrul atenției. Ce-ți rămâne de făcut în acest caz este să accepți popularitatea și să-i faci față cu brio, fiind mereu pregătită pentru covorul roșu.

Iată ce culori trebuie să porți pentru a-ți pune în valoare atuul natural:

Verde

Asortare roscate

Marcia Cross, actriță

Verde închis, verde praz sau turcoaz, toate tonurile din această paletă sunt perfecte pentru a compune outfit-ul unei roșcate care știe să se pună în evidență. Combinația dintre cele două culori este impunătoare și de efect, alege-o cu încredere!

Roșu

culori asortate roscate

Christina Hendricks, actriță

Deși se spune că roșcatele ar trebui să evite culoarea roșie în ținutele lor, noi suntem de părere că nimic nu strigă mai tare “sexy” decât un outfit all-red, din cap până în picioare (la propriu). Ne-au demonstrat-o multe vedete pe covorul roșu, printre care Nicole Kidman și Amy Adams. Secretul stă în alegerea nuanței potrivite: cu cât ai tenul mai deschis la culoare, cu atât tonul de roșu pe care îl alegi trebuie să fie mai aprins. Curaj!

Mov

culori asortare roscate

Jessica Chastain, actriță

Cele două culori analog fac casă bună în aceeași ținută, așa că roșcatelor le recomandăm toată gama de nuanțe mov, liliachii, indigo, violet etc. Pentru că se află una lângă cealaltă în roata culorilor, efectul asupra privirii este unul plăcut. În plus, este o culoare purtată în mod traditional în Curțile regale, așadar îți va oferi o notă de distincție.

Albastru

culori asortare roscate

Holland Roden, actriță

Culorile primare complementare, albastru și roșu, sunt o combinație puternică și îndrăzneață ce va funcționa ca un magnet de priviri, în mod garantat. Indiferent de nuanță, sfatul nostru este să porți această culoare în momentele în care nu te deranjează lumina reflectoarelor. :)

Alb sau negru

culori asortare roscate  culori asortare roscate
Emma Stone, actriță

Ambele non-culori au potențialul de a compune outfit-uri superbe pentru roșcate. Albul te va face să arăți ca o zeiță, sporind impresia de ingenuitate. Poartă o ținută all-white în acele zile în care vrei să inspiri volumul al doilea din “Cumințenia pământului”.

Negrul, în schimb, va contribui la misterul care oricum planează în jurul tău. Noi suntem siguri că muza inspirației pentru melodia “Black Magic Woman” a fost roșcată.