Fusta de piele este un element esențial al recuzitei oricărei femei. Este o piesă statement, transmițând un mesaj clar despre purtătoare, ce s-ar putea traduce prin seducție, putere, feminitate.

În pofida faptului că este o piesă iconică, există multe dubii în privința combinațiilor vestimentare care ar pune-o în evidență la valoarea sa maximă. Astfel ne-am decis să dedicăm acestui articol fustei de piele și outfit-urilor de efect pe care le-am putea crea cu ajutorul ei.

Iată recomandările noastre:

Denim + piele = <3

geaca denim fusta piele                              camasa denim fusta piele

O combinație înnebunitor de sexy și cool în același timp, ce dă jos fusta de piele de pe piedestal  și o aruncă în outfit-ul urban cotidian. O poți purta cu o cămașă din denim, cu mânecile suflecate, sau cu un crop top și o geacă de blugi deasupra. Tocurile merg de minune în acest super combo, așa că le recomandăm călduros!

Fusta de piele + maletă? Yes, please!

fusta piele gri petrol maleta neagra                                         fusta piele maleta neagra

Un cuvânt ce descrie perfect această combinație: rafinament. Fie că alegi un model de fustă mulată, fie că te orientezi către o croială ce urmează discret linia coapselor, efectul este în egală măsură de răvășitor. În ambele cazuri, o pereche de stilettos este perfectă pentru a completa outfit-ul.

Fusta de piele între 9 și 17

fusta piele camasa matase                                    fusta piele sacou randunica

Un alt avantaj indubitabil al fustei de piele este acela că poate fi purtată la birou, în outfit-uri îndrăznețe, dar în același timp adecvate regulilor scrise și nescrise ale majorității companiilor.

Pentru o ținută lejeră, alege în partea superioară un tricou din mătase, cu imprimeu floral, purtat dedesubtul fustei. În ceea ce privește accesoriile, adaugă un ceas bărbătesc și o pereche de ochelari de soare și îți promitem că nu va fi nimeni mai badass decât tine.

Dacă urmează o întâlnire importantă, poți combina fusta cu un tricou uni, simplu, și un sacou maxi de tip rândunică. ‘Piperează’ outfit-ul cu o pereche de ochelari de soare și una de stilettos, pentru un plus de încredere în tine.

Girls’ day out

fusta piele lunga                                fusta piele pulover lana

Dintre toate combinațiile posibile, avem două preferate pe care ți le propunem și ție.

Prima este formată dintr-o fustă lungă din piele subțire, cu pliuri, purtată deasupra unui tricou fără mâneci mulat. Completează outfit-ul cu o poșetă de aceeași nuanță cu cea a fustei și o pereche de sandale cu toc, în același ton cu cel al topului. Astfel, simetria cromatică va rezulta în acel efect wow pe care îl vânăm.

A doua ținută pe care ți-o propunem este una pentru zile friguroase: fustă de piele scurtă, mulată, purtată în combinație cu un pulover călduros din lână. În partea inferioară, alege o pereche de ciorapi mați, de 100 deni. Iar, în ceea ce privește încălțămintea, îți promitem că vei da lovitura cu o pereche de botine din piele întoarsă, în aceeași nuanță cu cea a ciorapilor. Sexy, sau ce?

În cazul în care consideri că modelul pe care deja îl ai nu se potrivește niciuneia din ținutele pe care le-am exemplificat în acest articol, lasă-ne un comentariu, iar noi te ajutăm cu idei. :)