Pentru că foarte puține povești bune încep cu „am stat acasă și m-am uitat la un serial”… o noapte de clubbing este binevenită din când în când! Pentru a cunoaște oameni noi (și de ce nu, poate chiar jumătatea) sau pur și simplu pentru a te distra cu prietenii tăi – important este să pui mâna pe telefon. Buna dispoziție vine dansând, iar ideile de outfit vin de la noi, bineînțeles! :)

Elemente-cheie pentru domnișoare seducătoare:

Pielea – pentru nopți sălbatice

Nu ne referim la a-ți expune cât mai mult din propria piele, ci la a purta articole de vestimentație din piele (sau, dacă este mai la îndemână, poți recurge și la piele ecologică). Poți alege o pereche de pantaloni care urmează perfect linia corpului, sau o fustă scurtă, mulată sau bufantă. Indiferent spre care din aceste opțiuni te orientezi, ai grijă ca topul cu care alegi să completezi ținuta este unul simplu (fără pietre, sclipici sau imprimeuri prea încărcate).

outfit piele club femei    outfit piele clubbing femei    outfit piele femei club

Bonus tip: acest material se înțelege foarte bine cu tocurile înalte. *wink*

Little black dress with a twist

Este adevărat că o rochie simplă, neagră, te poate scoate din impasul „OMG OMG eu cu ce mă imbrac?” în foooaaarte multe ocazii. Însă noi propunem să reinventăm simplitatea prin câteva croieli inedite. S-ar putea ca pentru unele outfit-uri să ai nevoie de un croitor bun, dar va merita așteptarea.

Așadar, alege o rochie sau o salopetă elegantă scurtă, neagră, cu o croială care să contrasteze ici-colo cu albul pielii tale. Efectul este garantat!

outfit club femei     outfit clubbing femei     outfit clubbing

Elemente pentru bărbații care nu au auzit niciodată „NU”:

Tricoul cu guler larg – pentru un look relaxat

Fie că frecventezi cel mai underground club din oraș, fie că vizitezi unul dintre cele mai exclusiviste locuri, poți opta pentru un outfit relaxat (dacă nu există dresscode care să impună altceva). Poți transmite foarte ușor această impresie printr-un tricou cu gulerul larg, uni sau cu un imprimeu simplu. Pentru efect maxim, adaugă un lanț lung cu pandantiv (cu șnur de piele sau de tipul ID tag specific armatei).

Throw your hands in the air like you just don’t care!

tinuta clubbing barbati                        tinuta barbati clubbing

Cămașă și papion – dress to impress!

Pentru cele mai pretențioase cluburi din oraș am pregătit ținuta perfectă: combo-ul cămașă albă + papion negru. Poți alege să le combini cu o pereche de pantaloni colorați și cu bretele, pentru un look de adolescent pus pe șotii, sau cu un sacou alb, cu rever subțire negru, și cu o pereche de pantaloni negri, din stofă. Recomandăm ultima variantă doar pentru localurile ultra-atente la dresscode (altfel riști să apari ca acel băiat scorțos, ceea ce intimidează și îndepărtează eventualele noi cunoștințe).

tinuta club barbati                   tinuta barbati club

Așteptăm selfie-uri before&after aici. Distracție plăcută!